Πληρωμές

Κάρτες: Χρεωστικές, Πιστωτικές, Προπληρωμένες

Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners
Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, μεταξύ του Αγοραστή και ιδιοκτήτη της κάρτας με την Τράπεζα, η οποία διεκπαιραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό μας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha  e-Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL).

Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

Τραπεζική Κατάθεση

Πληρώστε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Αν επιλέξετε την τραπεζική κατάθεση θα πρέπει στο έντυπο κατάθεσης της Τράπεζας να γράψετε το Ονοματεπώνυμο σας ή τον αριθμό της παραγγελίας και θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο.
Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν γίνει μέσα σε 2 μέρες από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα. Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον πελάτη.

Τράπεζα Alpha Bank
IBAN: GR2401407360736002002004789
Δικαιούχος: ΚΛΩΝΑΡΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΙΩΑΝΝΗ

ΕΠΑΝΩ
Arrow

ΚΑΛΑΘΙ 0

Επιθυμητά
Σύνδεση
Δημιουργία λογαριασμού

Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Ανάκτηση κωδικού

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.