Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφή και αλλαγή

Για αγορές στην Ελλάδα η Katerina.k προσφέρει την δυνατότητα να αλλάξετε το προϊόν σας εντελώς δωρεάν την πρώτη φορά, χωρίς να χρεωθείτε οποιαδήποτε έξοδα αποστολής.

Η δυνατότητα αυτή περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα τα οποία έχουν αγοραστεί στην αρχική τιμή αγοράς, χωρίς κάποια έκπτωση και χωρίς την χρήση κάποιου εκπτωτικού κουπονιού στο σύνολο της παραγγελίας, ενώ δεν περιλαμβάνει προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί κατόπιν ειδικής παραγγελίας (π.χ. μεταποίηση μεγέθους σε υπάρχον προϊόν ή δημιουργία χειροποίητου μοναδικού κοσμήματος κατόπιν αιτήματος του πελάτη.)

Αλλαγή οποιουδήποτε προϊόντος γίνεται δεκτή εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας. Το προϊόν πρέπει απαραίτητα να είναι σε άριστη κατάσταση, με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας. Η χρήση πρέπει να έχει περιοριστεί μόνο σε ολιγόλεπτη πρόβα σε κλειστό χώρο, δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε επαφή με ήλιο, νερό ή όξινα στοιχεία όπως ιδρώτας, ενώ οποιοδήποτε προστατευτικό στοιχείο του προϊόντος όπως ζελατίνες ή ταινίες ασφαλείας πρέπει να έχει διατηρηθεί.

Για την επιστροφή, ενημερώστε μας μέσω e-mail και γνωστοποιήστε μας την επιθυμία σας για αλλαγή του προϊόντος. Εναλλακτικά, για άμεση δέσμευση του νέου προϊόντος που επιθυμείτε μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια καινούργια παραγγελία, σημειώνοντας στα σχόλια πως πρόκειται για αλλαγή. Οποιαδήποτε διαφορά προκύπτει μεταξύ τιμής προϊόντος και εξόδων αποστολής θα ενσωματωθεί στο τελικό παραστατικό αφού ενημερωθείτε με e-mail.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται με αποστολή του νέου προϊόντος από μέρους μας, το οποίο παραδίδεται σε εσάς από την courier με διαδικασία ανταλλαγής.

 

Σημειώστε πως στην περίπτωση χρήσης της παραπάνω διαδικασίας αλλαγής:

  • Σε νέα αλλαγή θα χρεωθείτε οποιαδήποτε έξοδα αποστολής προκύψουν.
  • Χάνετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης από την σύμβαση, οπότε δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων.

 

Σε περίπτωση μη χρήσης της παραπάνω υπηρεσίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δωρεάν έξοδα αποστολής (προς και από εμάς) για την οποιαδήποτε επισκευή προϊόντος χρειαστεί, με ισχύ 6 μήνες από την αρχική αγορά.

 

Για να γίνει η αλλαγή ενός προϊόντος από το εξωτερικό θα πρέπει να αποστείλετε πίσω το νέο προϊόν με δικά σας έξοδα και έπειτα θα σας αποστείλουμε το καινούργιο.

 

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε εξήγηση.

Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παραλαβής.

Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση με μια ξεκάθαρη δήλωση (π.χ. επιστολή που θα σταλεί με ταχυδρομείο, φαξ ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο).

Για να τηρήσετε την προθεσμία υπαναχώρησης, είναι αρκετό να στείλετε τη δήλωσή σας περί άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησής σας πριν λήξει η προθεσμία αυτής.

Συνέπειες της υπαναχώρησης

Εάν υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης άλλος από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που εμείς προσφέρουμε) χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα πληροφορηθούμε την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση.

Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή.

Επιστροφή

Εσείς οφείλετε να στείλετε πίσω τα αγαθά ή να τα παραδώσετε στην εξής διεύθυνση: Κλωναρίδου Κατερίνα, Ζαΐμη 28, Τ.Κ.56625 Συκιές, Θεσσαλονίκη χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που μας δηλώσατε ότι υπαναχωρείτε από την παρούσα σύμβαση. Η προθεσμία θεωρείται ότι έχει τηρηθεί εάν στείλετε πίσω τα αγαθά πριν από τη λήξη της περιόδου των 14 ημερών.

Σας γνωστοποιούμε ότι θα επιβαρυνθείτε με την άμεση δαπάνη επιστροφής των αγαθών, το ποσό της οποίας θα αφαιρεθεί από το ποσό προς επιστροφή, εφόσον επιθυμείτε να καταβάλει το εργαστήριό μας τη δαπάνη επιστροφής.

ΕΠΑΝΩ
Arrow

ΚΑΛΑΘΙ 0

Επιθυμητά
Σύνδεση
Δημιουργία λογαριασμού

Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Ανάκτηση κωδικού

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.